مسئول نهاد رهبری در دانشگاه لرستان : نشریات دانشجویی مدافع ارزش ها باشند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: نشریات دانشجویی ضمن رعایت اخلاق حرفه‌ای مدافع ارزش‌های اسلامی باشند

حجت الاسلام حسینی شب گذشته در مراسم تجلیل از برگزیدگان نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های منطقه 2 کشور گفت: نشریات دانشجویی ضمن رعایت اخلاق حرفه ای مدافع ارزش های اسلامی باشند.

وی با بیان اینکه فعالان نشریات دانشجویی باید از ظرفیتی که در اختیار دارند برای ترغیب دانشجویان در راستای اهتمام در کسب علم و دانش تلاش کنند، افزود: نشریات دانشجویی بدون شک اثرات خود را بر فضای دانشجویی و دانشگاهی می گذارند؛ از این رو فعالان این عرصه نباید در قلم فرسایی در این حوزه دچار دلسردی شوند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان با تاکید بر اینکه نشریات دانشجویی نباید از انتشار کمبودهای دانشگاه در قالب های مختلی همچون طنز غافل شوند، گفت: نشریات دانشجویی مجاز به انتقاد هستند؛ اما باید مراقب باشند که اهانتی به کسی نشود.

حسینی خاطرنشان کرد: به نشریات دانشجویی توصیه می کنیم که ضمن رعایت امانت داری در انتشار مطالب تلاش کنند که مطالب تولیدی را در نشریات خود منتشر کنند

چهارشنبه 2 ارديبهشت 1394  18:25

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 10 ارديبهشت 1396  18:36:19